به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، این کشف از آن جهت حائز اهمیت است که منشاء آن به هفت سال پیش از انتشار دراکولا برمیگردد و بینشی جدید درباره شیوه رشد نویسنده ارائه میدهد. برایان کلیری، مورخ آماتور و دوستدار برام استوکر، نویسنده رمان مشهور «دراکولا»، در سال ۲۰۲۳ داستان کوتاه گمشدهای از این نویسنده […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، این کشف از آن جهت حائز اهمیت است که منشاء آن به هفت سال پیش از انتشار دراکولا برمیگردد و بینشی جدید درباره شیوه رشد نویسنده ارائه میدهد. برایان کلیری، مورخ آماتور و دوستدار برام استوکر، نویسنده رمان مشهور «دراکولا»، در سال ۲۰۲۳ داستان کوتاه گمشدهای از این نویسنده به نام «تپه گیبت» پیدا کرد.
به گزارش انتخاب به نقل از العربیه، این داستان ارواح که در آرشیو کتابخانه ملی ایرلند یافت شد، در اصل در ضمیمه کریسمس سال ۱۸۹۰ نسخه دوبلین «دیلی اکسپرس» منتشر شده بود، اما از آن زمان به بعد به دست فراموشی سپرده شده بود.
تپه گیبت در ساری انگلستان روی میدهد و داستان ترسناک یک ملوان مقتول را دنبال میکند که قاتلانش به عنوان هشداری برای مسافران بر چوبه دار آویخته شدهاند. این کشف از آن جهت حائز اهمیت است که منشاء آن به هفت سال پیش از انتشار دراکولا برمیگردد و بینشی جدید درباره شیوه رشد نویسنده ارائه میدهد.
کلیری که پس از تجربه از دست دادن شنوایی ناگهانی در سال ۲۰۲۱ وقت خود را در کتابخانه سپری میکرد، هنگام مرور آرشیوها این داستان را پیدا کرد. با دیدن اسم تپه گیبت او شگفتزده شد و دریافت که این عنوان در هیچیک از زندگینامهها یا کتابشناسیهای شناختهشده استوکر ثبت نشده است.
او کشف خود را با مدیر کتابخانه در میان گذاشت که بابت «ارآگاهی شگفتانگیز آماتوری» از او قدردانی کرد. به گفته وی، این داستان بیش از یک قرن ناشناخته باقی مانده است، و آن را به عنوان «ایستگاهی مهم» در مسیر استوکر برای نگارش دراکولا توصیف کرد.
تپه گیبت قرار است توسط «بنیاد روتاندا» منتشر شود و عواید آن به صندوق تازه تأسیس شارلوت استوکر، به نام مادر استوکر، برای حمایت از تحقیقات درباره از دست دادن شنوایی در نوزادان اختصاص یابد.
این واقعه با جشنواره برام استوکر در دوبلین همزمان شده است، جایی که کشف تپه گیبت گرامی داشته خواهد شد. این کشف نه تنها میراث استوکر را غنیتر میکند، بلکه بر اهمیت منابع ارزشمند و اغلب پنهانی که در آرشیوهای کتابخانههای سراسر جهان حفظ شدهاند تأکید میکند.
۲۴۴۵۷